Videodagboek over Anne Frank al 1,5 miljoen keer bekeken

16 april 2020 17:23

Het videodagboek over Anne Frank is een succes. De filmpjes op YouTube zijn de afgelopen tijd al ruim 1,5 miljoen keer bekeken, bevestigt een woordvoerster van de Anne Frank Stichting een bericht hierover van persbureau Reuters.

"We zijn verheugd over de vele kijkers en positieve reacties wereldwijd"

Het videodagboek, waarin het verhaal van Anne Frank wordt verteld, is sinds eind vorige maand te zien. Inmiddels zijn tien van de vijftien afleveringen verschenen op het videokanaal. In de filmpjes speelt de 13-jarige Luna Cruz Perez de rol van het Joodse meisje Anne Frank. Zij legt haar leven, gedachten en gevoelens op camera vast in het Amsterdamse Achterhuis.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Jordy van Loon brengt een lied over Anne Frank uit

Het videodagboek, gemaakt door Every Media in samenwerking met de Anne Frank Stichting, is bedoeld voor jongeren en gebaseerd op het wereldberoemde dagboek van Anne Frank. De afleveringen zijn te zien in ruim zestig landen. De serie is Nederlands gesproken met ondertiteling in het Duits, Engels, Portugees en Spaans.

De Anne Frank Stichting krijgt veel reacties op het videodagboek. "We zijn verheugd over de vele kijkers en positieve reacties wereldwijd, en we zijn erg blij dat jongeren door het videodagboek geraakt worden en verbinding maken met het meisje Anne Frank en haar geschiedenis."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!