Beeld © Getty Images

Komen de Spice Girls straks naar Nederland? De gesprekken zijn er

28 april 2020 14:58

Emma Bunton (44), lid van de Spice Girls heeft in de Engelse media onthuld dat er onderhandeld wordt over het geven van nieuwe concerten en dat het voor de groep "een droom is om ook weer buiten Groot-Brittannië op te gaan treden".

"Het is nu natuurlijk niet aan de orde, maar zodra dit allemaal voorbij is, komt het er hopelijk weer van"

De zangeres, beter bekend als Baby Spice, vertelde aan MailOnline dat ze met de andere leden van de groep regelmatig spreekt over de wens om op tournee te gaan zodra het coronavirus uit de wereld is.

Mel C: 'Er zou weer een Spice Girls-reünie kunnen komen'

04:13
Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Mel C ziet nieuwe tournee met Spice Girls wel zitten

Vorige maand sprak Melanie Chisholm (Mel C, Sporty Spice) ook al de wens uit om de groep weer bij elkaar te halen. "Ik spreek de meiden nog veel en dan praten we over eventuele mogelijkheden. Het is nu natuurlijk niet aan de orde, maar zodra dit allemaal voorbij is, komt het er hopelijk weer van."

De groep gaf vorige jaar een reeks van dertien uitverkochte concerten in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Dat werden er niet meer vanwege het drukke gezinsleven van de leden en andere verplichtingen, zoals soloprojecten. De tour leverde de groep volgens Britse media gemiddeld een miljoen euro per concert op.

Miniatuurvoorbeeld

Ook leuk:

Koning Willem-Alexander kan de Spice Girls niet aanhoren

Van de oorspronkelijke vijf leden ontbrak Victoria Beckham vorig jaar bij de optredens wegens drukke werkzaamheden en haar gezin. Ze zei vorig wel dat ze dit jaar wel wilde aansluiten bij een nieuwe tour van de groep.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!