John Williams Beeld © RTL

John Williams gaat bijna over zijn nek tijdens opnames

29 april 2020 19:58

Vanavond is de honderdste aflevering van 'Help, Mijn Man Is Klusser' opnieuw te zien. In de uitzending is te zien hoe presentator John Williams begint te kokhalzen zodra hij de woning van de kandidaten binnenstapt, omdat de stank in de woning zo intens is dat hij bijna over zijn nek gaat.

"Omg, mijn broodje pindakaas kon ik nog maar net binnenhouden"

John Williams vertelt dat de honderdste aflevering van Help, Mijn Man Is Klusser er eentje is voor in de boeken. En dat heeft alles te maken met de stank in de woning van de bewoners die hij vanavond te hulp schiet. Het RTL 4-boegbeeld dreigt zelfs over zijn nek te gaan, zo erg walgt hij van de vieze lucht. "Omg, mijn broodje pindakaas kon ik nog maar net binnenhouden", schrijft John grappend op zijn Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams met mond vol tanden in Help Mijn Man Is Klusser

De aflevering speelt zich af in het dorpje Hemrik in het prachtige Friesland. Al ruim tien jaar woont Tiny met man en dochterlief in een woning waar het op alle fronten aan liefde ontbreekt. Er is nooit iets aan het huis gedaan, het is ontzettend kou en smerig. De relatie tussen Tiny en haar liefje staat ook op springen. Schoonzus Anita heeft het stel opgegeven om hun huwelijk te kunnen redden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Williams: Ongekend seizoen Help Mijn Man Is Klusser

De aflevering wordt om vanavond om 20.30 uur uitgezonden op RTL 4. Of kijk 'm terug via Videoland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!