Beeld © ANP

Lady Gaga kan (nog) niet stoppen met alcohol

22 mei 2020 08:27

Lady Gaga denkt erover na nuchter door het leven te gaan. De zangeres zou graag willen stoppen met drinken, maar dat is haar vooralsnog niet gelukt. Zo vertelt ze in de Apple Music-podcast van Zane Low.

"Ik ben er nog niet, maar op het hele album flirt ik met dat idee"

Op haar nieuwe album Chromatica, dat over een week verschijnt, is het een thema. Zo zingt ze op het nummer '911' over een antipsychoticum dat ze slikt. Hoewel Gaga ook kampt met chronische pijn, gebruikt ze daar niks voor. "Ik slik geen medicatie tegen de pijn omdat dat niet gezond voor me is. Maar ik heb geflirt met het idee van nuchterheid. Ik ben er nog niet klaar voor, maar het is iets wat naar boven kwam toen ik werkte aan de pijn die ik voelde."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Privégegevens van sterren als Madonna en Lady Gaga liggen op straat

Stoppen met alcohol is de 34-jarige zangeres nog niet gelukt. "Onderdeel van mijn herstel was om te denken: nou, ik kan mezelf elke dag vervloeken dat ik nog steeds drink of ik kan gewoon blij zijn dat ik nog leef en doorga en me goed genoeg voelen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lady Gaga deelt nieuwe releasedatum album

Wel is Gaga gestopt met roken. "Ik rookte tijdens de opnames van dit album en toen we klaar waren, stopte ik. Het was het meest bizarre en mooie dat kon gebeuren: dat deze muziek me eigenlijk heeft genezen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!