NPO zendt interview Claudia de Breij met Marc de Hond uit

04 juni 2020 16:22

De NPO zendt vanwege het overlijden van Marc de Hond donderdagavond een bijzonder interview met hem uit. Op NPO 3 is een gesprek te zien dat Claudia de Breij met hem had voor zijn theaterprogramma Voortschrijdend inzicht, maakte KRO-NCRV donderdag bekend.

Afgelopen januari begon Marc aan het project Voortschrijdend inzicht, een marathoninterview over zijn leven, als nalatenschap voor zijn twee kinderen. De theatermaker, presentator en rolstoelsporter wilde zich laten interviewen door 29 verschillende gesprekspartners. Door het coronavirus was het niet mogelijk het project af te maken.

Een van de voorstellingen die wel heeft plaatsgevonden, was het interview met Claudia. Zij sprak Marc in februari in De Fransche School in Culemborg over zijn leven aan de hand van verschillende televisiefragmenten. Het interview wordt donderdagavond om 21.55 uur uitgezonden op NPO 3.

Ook op SBS6 is een uitzending ingelast vanwege het overlijden van Marc. Daar wordt een gesprek uit januari uitgezonden dat Wilfred Genee met hem had in zijn podcast Littekens, deelt de presentator donderdag op social media.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!