Beyoncé en Blue Ivy Beeld © Getty Images

8-jarige Blue Ivy schittert op visueel album Beyoncé

30 juli 2020 08:28

Blue Ivy Carter, de achtjarige dochter van Beyoncé (38) en Jay Z (50), is te zien in het laatste promotiefilmpje voor het uitbrengen van nieuw werk van haar moeder. In de teaser is ze gedurende ongeveer een seconde te zien. Onduidelijk is nog hoe groot haar rol zal zijn in de uiteindelijke muziekfilm.

"De film is een tijdloos verhaal dat het heden informeert en hervormt. Een hereniging van culturen en gedeelde overtuigingen"

Beyoncé brengt vrijdag 'Black is King' uit, een visueel album. Het is exclusief te zien en te horen bij streamingdienst Disney+. De zangeres schreef, regisseerde en produceerde het visuele album zelf. De release komt iets meer dan een jaar na de reboot van Disneys The Lion King. Daarvoor sprak Beyoncé de stem van Nala in. De tracks op het album zijn gebaseerd op die van de film. Ook andere sterren uit The Lion King werkten eraan mee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Twitter-personeel bespiedde accounts Beyoncé en andere sterren'

'Black Is King' is een eerbetoon aan zwarte gezinnen door de geschiedenis. "De film is een tijdloos verhaal dat het heden informeert en hervormt. Een hereniging van culturen en gedeelde overtuigingen. Een verhaal over hoe de meest gebroken mensen een buitengewone gave en een doelgerichte toekomst hebben", liet Disney weten in een verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kelly Rowland jarenlang 'overschaduwd' door collega Beyoncé

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!