LinkedIn Maurice de Hond geblokkeerd na waarschuwing

14 augustus 2020 17:24

Het account van Maurice de Hond (72) op het sociale medium LinkedIn is geblokkeerd. Volgens de opiniepeiler kreeg hij van LinkedIn de mededeling dat hij tegen de gebruiksvoorwaarden van het platform heeft gezondigd.

"We hebben duidelijke voorwaarden en gemeenschapsregels en we verwachten dat al onze leden zich daaraan houden"

Maurice merkte vorige week al dat posts op LinkedIn werden verwijderd. De opiniepeiler plaatst op LinkedIn en andere sociale media onder meer links naar stukken op zijn website waarin hij kritisch is op het coronabeleid van het kabinet. Hij bepleit meer aandacht voor ventilatie om verspreiding van het virus via aerosolen, kleine druppeltjes, te voorkomen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Instagram tikt Madonna op vingers vanwege nepnieuws coronavirus

LinkedIn laat in een reactie weten dat het alleen met een gebruiker zelf communiceert over acties tegen een account. "We hebben duidelijke voorwaarden en gemeenschapsregels en we verwachten dat al onze leden zich daaraan houden", zegt het dochterbedrijf van Microsoft wel.

Maurice verloor dit jaar zijn zoon aan de gevolgen van kanker. Marc had nog één wens over wat er na zijn dood moest gebeuren, namelijk dat zijn dagboek: Licht in de Tunnel, als boek in de boekwinkel zou komen te liggen. Die wens ging afgelopen juni in vervulling.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Weduwe Marc de Hond wil niet dagen in bed liggen huilen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!