Elizabeth en Damian Hurley Beeld © ANP

18-jarige zoon Elizabeth Hurley tekent modellencontract

18 augustus 2020 02:19

Damian Hurley gaat zijn moeder Elizabeth (55) achterna. De 18-jarige heeft een contract getekend bij het prestigieuze modellenbureau IMG.

De tiener heeft het afgelopen jaar al verschillende modellenklusjes gedaan, maar nu hij klaar is met de middelbare school gaat hij fulltime als model aan de slag. IMG heeft verschillende grote namen uit de modellenwereld onder contract staan. Onder meer Gigi, Bella en Anwar Hadid, Hailey Bieber, Paris Jackson, Karlie Kloss, Gabriel Kane Day-Lewis en Patrick Schwarzenegger werken voor het bureau.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elizabeth Hurley ontvangt afscheidsbrief van overleden ex-vriend

Damian is geboren uit een korte relatie van zijn moeder met Steve Bing, de filmproducent en filantroop die dit voorjaar overleed. Bing ontkende in eerste instantie dat hij de vader van Damian was. Uit een test bleek dat hij de jongen wel degelijk had verwekt. Blijkbaar bouwden de drie door de jaren heen toch een goede band op; Elizabeth liet na zijn overlijden weten enorm bedroefd te zijn en Damian bedankte zijn volgers voor hun steun in wat hij beschreef als 'deze moeilijke tijden'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Elizabeth Hurley in sexy outfit op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!