Paul de Leeuw & Simone Kleinsma Beeld © ANP

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw komen met nieuw duet

07 september 2020 11:54

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw hadden 25 jaar geleden met 'Zonder jou' een grote hit te pakken. Nu komt het duo met een nieuw nummer uit: 'Tot de maan en terug'. Het nummer is onderdeel van de theatershow 'Paul & Simone: Zonder Jou'.

"Het feit dat het ook nog eens exact 25 jaar na het uitbrengen van ons andere duet 'Zonder Jou' is, is puur toeval, maar o zo mooi"

"Muzikaal genie Miguel Wiels, de K3-huiscomponist, heeft weer een prachtig nummer: 'Tot de Maan en Terug' geschreven wat perfect past in de voorstelling Paul & Simone: Zonder Jou", zegt Paul. "Na overleg met Simone besloten we dan ook om het nummer als duet op te nemen in de show."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paul de Leeuw bezig met vernieuwde De schreeuw van De Leeuw

Simone vond het nummer te mooi om alleen in de theatershow te houden. "Het feit dat het ook nog eens exact 25 jaar na het uitbrengen van ons andere duet 'Zonder Jou' is, is puur toeval, maar o zo mooi."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Paul de Leeuw en Simone Kleinsma maken samen kleine voorstelling

Simone Kleinsma en Paul de Leeuw zijn samen te zien in de voorstelling Paul & Simone: Zonder Jou. De voorstelling werd bedacht toen Hello, Dolly!, waar zij beiden in te zien zouden zijn, geannuleerd werd vanwege de coronacrisis.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!