Simon en Annemarie Keizer Beeld © ANP

Annemarie Keizer is helemaal klaar met online haatreacties

14 september 2020 17:07

Annemarie Keizer (35) heeft het helemaal gehad met de negatieve reacties die ze met enige regelmaat via social media krijgt. Op haar Instagram Stories spreekt ze haar ongenoegen uit.

"Dit keer raakt het mijn moederhart"

Annemarie doet haar beklaag naar aanleiding van een foto die ze gisteren deelde op Instagram. Het was een plaatje waarop haar dochtertje Kiki een mondkapje droeg. Nu is Annemarie wel gewend om negatieve reacties te krijgen, 'maar dit keer raakt het mijn moederhart', schrijft ze in haar Instagram Stories.

Zo beschuldigen sommige mensen Annemarie ervan haar kind in gevaar te brengen. Anderen zeggen weer dat ze betaald krijgt om deze foto te delen.

Miniatuurvoorbeeld

lees meer:

Annemarie Keizer denkt terug aan romantisch moment met Simon

De Volendamse richt zich vervolgens tot de mensen die haar negatieve reacties sturen en zegt dat het gewoon om een foto gaat van een klein meisje dat ook even een mondkapje wilde dragen. 'Net als papa en mama. Volkomen veilig.'

Annemarie leed een tijd geleden aan kanker. Gelukkig is ze inmiddels weer helemaal beter, maar het had een behoorlijke impact op haar relatie met Simon. In de video hieronder vertelt de zanger hoe die tijd voor hen beiden was.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!