Connie Witteman Beeld © ANP

Zaak inbraak Connie Witteman uitgesteld

15 september 2020 17:23

Flinke pech voor Connie Witteman (69). De zangeres was in juli 2018 slachtoffer van een inbraak in haar appartement. Dinsdag stelde het hof het hoger beroep van de drie mannen die daarbij betrokken waren voor onbepaalde tijd uit, medlt 'Shownieuws'.

Eigenlijk zou de beroepszaak dinsdag inhoudelijk behandeld worden, maar aan het begin van de zitting bleken hoofdverdachte Illias L. en zijn advocaat niet aanwezig te zijn. Daarom werd de zaak tot nader order uitgesteld.

Miniatuurvoorbeeld

Lees meer:

Connie Witteman spreekt zich hard uit tegen 'pedopartij'

De drie verdachten werden in februari 2019 veroordeeld voor de juwelenroof. Illias L. kreeg een celstraf van 24 maanden, Tarik A. 12 maanden en Yassin A. 6 maanden. De verdachten gingen in hoger beroep, omdat zij het niet eens waren met hun straf. Connie zelf was dinsdag niet aanwezig bij de zaak, haar advocaat wel.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman vraagt om begrip: 'Ben ook maar een mens'

Bij de inbraak in het appartement van Connie werden sieraden, horloges, contant geld en andere spullen meegenomen. De waarde hiervan was bij elkaar zo'n 2,8 miljoen euro. Sommige van die spullen waren van haar overleden ex-man Hans Breukhoven. Een deel van de spullen werd vorig jaar teruggevonden.

Ondertussen is ze ook nog in strijd met haar ex-liefje Eugène:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Connie Witteman verklapt hét verschil tussen mannen en vrouwen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!