Chadwick Boseman doneerde deel van zijn salaris aan Sienna Miller

28 september 2020 21:40

Acteur Chadwick Boseman heeft vrijwillig een deel van zijn salaris afgestaan aan actrice Sienna Miller om ervoor te zorgen dat zij de rol van detective Frankie Burns in de thriller 21 Bridges zou spelen. Dat vertelde de actrice in een interview met het tijdschrift Empire.

Volgens Miller wilde Boseman, die ook producent was voor de film, heel graag dat zij in de film zou spelen. Maar op het moment dat ze voor de film werd gevraagd had ze eigenlijk niet veel zin om weer te gaan acteren en daarom vroeg ze om een bedrag waarvan ze dacht dat ze het niet zou krijgen. "Ik twijfelde om weer te gaan werken want mijn dochter begon net met school en het was een onhandige tijd. Toen zei ik: 'ik doe het als ik genoeg word betaald'",aldus de actrice.

Uiteindelijk doneerde Boseman een deel van zijn salaris om ervoor te zorgen dat het bedrag waar Miller om vroeg haalbaar was. "Hij zei dat ik betaald krijg wat ik verdien, wat ik waard ben. Het is zo een beetje het meest verbazingwekkende dat ik ooit heb meegemaakt."

Boseman overleed eind augustus op 43-jarige leeftijd aan de gevolgen van darmkanker. Hij was al enige jaren ziek, maar had dat nooit publiekelijk bekendgemaakt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!