Beeld © ANP

Jeroen Kijk in de Vegte: 'Belangrijk nieuws over Top 2000 komt'

22 november 2020 12:59

Er komt een persconferentie met "belangrijke mededelingen" over de Top 2000 aan, meldt Jeroen Kijk in de Vegte zondag op Twitter. De sidekick van NPO Radio 2-dj Jan-Willem Roodbeen attendeert zijn volgers op het mediamoment dat maandagochtend plaats zal hebben.

"Mis dat niet"

De persconferentie is live te volgen via de website en de sociale mediakanalen van NPO Radio 2. "Mis dat niet", twittert Kijk in de Vegte bij een foto van van de spreekzuilen waarachter premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge geregeld hun coronapersconferenties houden. In het decor is echter de tekst "Alleen samen krijgen we corona onder controle" vervangen door "Alleen samen maken we de lijst der lijsten", verwijzend naar de bijnaam van de Top 2000.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Top 2000 Café wordt ondanks corona opgebouwd

In oktober werd al bekend dat het Top 2000 Café in Beeld en Geluid in Hilversum - waar vanuit de lijst wordt gepresenteerd - ondanks de coronamaatregelen wel weer wordt opgebouwd. Het café wordt al sinds 2010 jaarlijks neergezet. Meestal wordt de opbouw hiervan in november gedaan.  Vorig jaar lagen de dj's nog onder vuur door het afzetten van een liedje van Marco Borsato, hieronder zie je er alles over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!