Beeld © Lucasfilm

Fans ontdekken blunder in Star Wars-serie The Mandalorian

23 november 2020 02:27

Fans van 'The Mandalorian' bekijken de afleveringen van de Star Wars-serie met een wel erg scherpe blik, zo blijkt. Ze ontdekten dat in de meest recente aflevering van de hitserie heel kort een medewerker van de serie in beeld is die zich achter het decor probeert te verstoppen.

De flater van Disney is te zien in de negentiende minuut van de aflevering, op het moment dat The Mandalorian, Cara Dune en Greef Karga het vuur openen op een vijand die buiten beeld is. In de achtergrond verschijnt heel kort een crewlid in een spijkerbroek en T-shirt die zich tegen de wand aandrukt in een mislukte poging uit beeld te blijven. In het volgende shot van acteurs Pedro Pascal, Gina Carano en Carl Weathers, die deze episode ook regisseerde, is de medewerker niet meer in beeld.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Tweede seizoen The Mandalorian verschijnt eind oktober

Het is zeker niet de eerste keer dat er tijdens de productie van een serie iets of iemand per ongeluk in een aflevering eindigt. In het laatste seizoen van Game Of Thrones was in de eerste versie een koffiebeker van Starbucks te zien die duidelijk niet thuishoorde in de drakenwereld. De makers van Downton Abbey stuurden ooit persfoto's rond van de cast voor de haard van de abdij, waar per ongeluk nog een plastic flesje water op stond - een voorwerp dat pas dertig jaar na de verhaallijn van dat seizoen geïntroduceerd werd in het Verenigd Koninkrijk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Trailer seizoen 2 Star Wars-serie The Mandalorian verschenen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!