Chrissy Teigen Beeld © Getty Images

Chrissy Teigen stopt dankzij boek met alcohol drinken

31 december 2020 19:39

Chrissy Teigen (35) begint gezonder aan het nieuwe jaar. Het model stopt voorgoed met alcohol drinken. Teigen dronk al een maand niet, maar vertelde woensdag op Instagram dat ze dit langer wil voortzetten.

"Ik was er klaar mee om mezelf voor schut te zetten"

De keuze kwam door een boek dat ze kreeg, Quit Like a Woman: The Radical Choice to Not Drink in a Culture Obsessed with Alcohol. "Een maand geleden kreeg ik dit boek voor mijn verjaardag van mijn dokter en vriend", schrijft de 35-jarige. "Ik was er klaar mee om mezelf voor schut te zetten voor mensen - ik schaam me nog steeds."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chrissy Teigen wil nooit meer zwanger raken: 'Doet me pijn'

Daarnaast is het model er klaar mee om overdag te drinken en zich dan om 18.00 uur 's avonds slecht te voelen en niet te kunnen slapen. "Ook al zie je het nog niet voor je, het is echt een geweldig boek om te lezen."

In 2017 vertelde het model in een interview al dat ze moeite had met maat houden bij het drinken van alcohol. Ze zei toen het niet bij één drankje te kunnen houden.

Eerder dit jaar vertelde het model dat ze spijt heeft van haar borstvergroting. Toch durft ze haar implantaten niet te laten verwijderen. 

Chrissy Teigen durft borstimplantaten niet te verwijderen

05:00

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!