Beeld © ANP

'Scheiding Kim Kardashian en Kanye West onvermijdelijk'

06 januari 2021 01:12

Het huwelijk van Kim Kardashian en Kanye West lijkt nu dan toch tot een einde te komen. Meerdere bronnen zouden aan entertainmentsite Page Six bevestigd hebben dat de breuk niet meer te lijmen is en Kim verder wil gaan met haar leven. De realityster zou de bekende Hollywood-scheidingsadvocaat Laura Wasser hebben ingehuurd om haar belangen te behartigen.

"Ze schreeuwen het niet van de daken, maar het is voorbij. Kanye woont al een poosje op hun ranch in Wyoming, wat in eerste instantie bedoeld was om rust in de tent te krijgen. Hij heeft de kerstdagen ook niet met zijn familie in Los Angeles doorgebracht. Kim heeft hem lange tijd geholpen om te werken aan zijn mentale problemen, maar ze kan het niet meer," aldus een bron.

Presidentschap

Kanye's gooi naar het Amerikaanse presidentschap afgelopen zomer zou voor haar de druppel zijn geweest die de emmer deed overlopen. West barstte tijdens een campagnebijeenkomst in tranen uit en schreeuwde dat hij bijna zijn oudste dochter North (7) had vermoord, omdat hij wilde dat Kim de zwangerschap toentertijd zou afbreken. Ondanks deze publieke vernedering nam Kim het voor haar man op en vroeg via sociale media om rust voor hun gezin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kanye's eerste stem ooit gaat naar zichzelf

Kardashian zou graag met de kinderen in hun huis in Calabasas willen blijven wonen, hoewel dat officieel op Kanyes naam staat. "Kanye is klaar met de hele Kardashian clan en verblijft zelf het liefst in Wyoming. Hij kwam ook maar een dag opdagen bij het 4-daagse extravagante feest dat Kim voor haar 40e verjaardag gaf in oktober."

Derde scheiding 

Mochten de twee inderdaad gaan scheiden, dan is dat de derde scheiding voor Kim. Haar advocaat Laura Wasser stond haar ook bij toen zij en haar tweede echtgenoot Kris Humphries uit elkaar gingen. Daarnaast heeft Wasser onder meer Angelina Jolie, Britney Spears en Johnny Depp geholpen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Huwelijk Kim en Kanye staat op klappen, scheiding op de loer'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!