Rob Kemps neemt het op voor Slimste Mens-concurrent Tijl

20 januari 2021 21:46

Rob Kemps heeft het opgenomen voor zijn vriend en Slimste Mens-concurrent Tijl Beckand. Die kreeg flink wat kritiek, omdat hij onsportief en arrogant zou reageren. Op Instagram legt Kemps uit hoe het echt zit.

"Tijl speelt het spel op zijn eigen manier en dat geeft in ieder geval energie aan het programma", begint hij, onder een foto van hem, Beckand en concurrent Caroline Brouwer. "Voor mij was de ironie van zijn commentaar direct duidelijk en we hebben er samen goed om gelachen."

Ook achter de schermen hebben Kemps en Beckand het heel gezellig. "Wat goed is om te weten is dat we backstage hele fijne gesprekken hebben gehad over Brel en Bach, samen voetballen hebben gekeken en tevens de wijnvoorraad uit de kleedkamer van Philip Freriks burgemeester gemaakt hebben."

Toch hoopt Kemps "speltechnisch" wel dat Beckand het spel moet verlaten. Hij is daar echter niet de enige in. De twee hebben het samen nog een ronde verder geschopt, maar op sociale media hopen veel mensen nog steeds dat Beckand het spel snel verlaat.