Beeld © Netflix

Carole Baskin is helemaal klaar met Tiger King

1 februari 2021 18:48

Carole Baskin is het zat om te praten over haar rol in de Netflix-documentaireserie 'Tiger King'. Dat vertelt Baskin, die in een klap wereldberoemd werd door de documentaireserie rond de extravagante dierentuinhouder Joe Exotic, in een interview met Metro.

"Ik ben zo klaar"

De dierenactiviste vertelde dat ze erg teleurgesteld was in het eindresultaat en dat ze alleen had meegewerkt aan de serie omdat de makers hadden beloofd iets groots neer te zetten. "De dag dat ik het keek, dacht ik: waar gingen deze afgelopen vijf jaar over? Dit was niets zoals ze zeiden waar ze aan werkten", aldus Baskin. "Ik ben zo klaar met praten over Tiger King."

In de serie stond de jarenlange strijd tussen Baskin en dierentuinhouder Joe Exotic centraal. Baskin probeerde de deuren van zijn dierenpark te sluiten en Joe zette op zijn beurt zijn vraagtekens bij de mysterieuze verdwijning van haar man. De ruzie tussen de twee liep steeds hoger op. Exotic, die eigenlijk Joe Schreibvogel heet, zit momenteel een celstraf uit voor onder meer het beramen van moord op Baskin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!