Beeld © ANP

Zwangerschapsfotograaf Harry en Meghan voelt zich dankbaar

15 februari 2021 16:50

Fotograaf Misan Harriman blikt in gesprek met de Britse editie van 'Vogue' terug op zijn rol bij de bekendmaking van de zwangerschap van Meghan (39), de vrouw van prins Harry (36). De hertog en hertogin van Sussex lieten zondag door middel van een zwart-witfoto weten dat ze opnieuw in verwachting zijn.

"Ze hebben geen routebeschrijving nodig"

Op de foto ligt Meghan, met haar hand over haar bollende buikje, in het gras met haar hoofd in Harry's schoot. De casual geklede prins - Harry zit namelijk op zijn blote voeten in het gras - kijkt haar lachend aan. Harriman zat op het moment van de shoot in Londen en maakte de foto via de iPad.

Het plaatje is volgens Harriman een symbool van onder meer 'vruchtbaarheid, het leven en vooruitdenken'. Dat alles past, net als Harry en Meghan zelf, volgens hem dan ook perfect bij elkaar. "Ze hebben geen routebeschrijving nodig, want waar ze ook gaan of zijn geweest, ze walsen samen door het leven als absolute soulmates."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prins Harry en Meghan Markle verwachten tweede kind

In juli vorig jaar werd bekend dat Meghan een miskraam kreeg. Dat Harriman de foto bij de bekendmaking van haar nieuwe zwangerschap mocht vastleggen, was voor de fotograaf dan ook een droom die uitkwam. "Om gevraagd te worden om dit fantastische geluk te delen na zo'n onvoorstelbaar groot verlies is een teken van ware vriendschap", zegt hij. "Meghan herinnerde mij eraan dat ze Harry nooit had ontmoet als ik haar niet aan een gemeenschappelijke vriend had voorgesteld. Ik ben dankbaar voor de kleine rol dat ik heb gespeeld."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!