Fotograaf klaagt Hilary Duff en Wendy Williams aan om smaad

20 februari 2021 16:31

De fotograaf die vorig jaar door actrice Hilary Duff werd beschuldigd van het illegaal fotograferen van haar kinderen, heeft nu een aanklacht tegen de actrice ingediend wegens laster en smaad. Dat meldt The Blast, die de rechtbankpapieren in handen heeft. Ook talkshowhost Wendy Williams wordt om dezelfde redenen door de man aangeklaagd.

In februari vorig jaar zette Hilary een video op Instagram waarin ze de man, Darry Wilkins, aanspreekt op het feit dat hij op een parkeerplaats foto's van haar kinderen maakte. "Paparazzo die foto's van KINDEREN maakt. Ga je fotografie 'uitoefenen' op VOLWASSENEN! Engerd! Wetten moeten veranderen, dit is het stalken van minderjarigen. Walgelijk!", schreef ze destijds bij de video. Wilkins verdedigde zichzelf door te zeggen dat hij niets illegaals deed door alleen maar foto's te maken.

De paparazzo heeft nu dus een tegenaanval ingezet en klaagt Hilary aan omdat ze op social media vuil over hem praatte. Talkshowhost Wendy Williams pikte het item op en sprak er in vergelijkbare bewoording over in haar programma, waardoor zij ook door Wilkins aangeklaagd wordt.

De man claimt dat de uitspraken van Hilary niet waar zijn "omdat hij geen pedofiel of kindermisbruiker is en hij enkel als fotograaf plaatjes aan het schieten was en niet als paparazzo of als stalker of als iemand met kwade bedoelingen." Volgens Wilkins heeft zijn professionele reputatie schade opgelopen door de uitspraken van Hilary en Wendy.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!