Cardi B werd gepest en wilde daarom plastische chirurgie

23 februari 2021 21:53

Cardi B heeft plastische chirurgie laten doen om haar zelfvertrouwen een boost te geven. Dat zei de Amerikaanse rapster in een openhartig gesprek met Mariah Carey voor Interview Magazine.

Ze had als tiener geen vrouwelijke rondingen en werd daarom veel gepest door leeftijdsgenoten. De Amerikaanse voelde zich "onontwikkeld en lelijk", waardoor ze besloot cosmetische ingrepen te laten doen.

"Toen ik achttien jaar was en danseres werd had ik genoeg geld om een borstvergroting te ondergaan", vertelt de 28-jarige Cardi B. "Dus elke onzekerheid die ik voelde vanwege mijn borsten was toen weg". Later ging ze dansen in zogeheten urban clubs, waar volgens haar dikke billen populair zijn. "Dus toen heb ik ook mijn billen laten doen en voelde ik me daarna superzelfverzekerd."

Cardi B, die eigenlijk Belcalis Marlenis Almánzar heet, is inmiddels een van de meest succesvolle vrouwen binnen de muziekindustrie. Ze scoorde hits als WAP, Up, I Like It en Money. Daarvoor was ze bekend van de realityserie Love & Hip Hop: New York.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!