Tiger Woods ontslagen uit ziekenhuis: 'Blij dat ik thuis ben'

17 maart 2021 01:50

Golfer Tiger Woods is drie weken na zijn auto-ongeluk in Los Angeles ontslagen uit het ziekenhuis. "Ik ben blij te kunnen melden dat ik weer thuis ben. Ik zal thuis herstellen en eraan werken elke dag sterker te worden," meldde hij op Twitter.

Woods raakte op 23 februari zwaar gewond bij een eenzijdig ongeval in zijn SUV, waarbij hij meerdere keren over de kop sloeg en door de brandweer uit zijn voertuig moest worden bevrijd. Hij werd met spoed geopereerd aan enkele open breuken aan zijn rechterbeen en een verbrijzelde enkel.

In 2017 werd de golfvedette aangehouden toen hij slapend achter het stuur van zijn auto werd aangetroffen. Woods verklaarde naderhand dat hij voorgeschreven medicijnen had gebruikt en daarbij de mogelijke bijwerkingen over het hoofd had gezien.

De 45-jarige was herstellende van een vijfde operatie aan zijn rug. Hij wordt al enkele jaren geplaagd door blessures en onderging ook enkele knieoperaties.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ernstig auto-ongeluk Tiger Woods: 'Geluk dat hij nog leeft'

RTL Nieuws aanmelden nieuwsbrief

Dagelijkse update

Wil jij iedere middag een selectie van het belangrijkste nieuws en de opvallendste verhalen in je mail? Meld je dan nu aan voor de dagelijkse update.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!