Beeld © Twitter Victor Reinier

'Victor Reinier vreest voor einde Flikken'

14 juni 2017 07:51

Het twaalfde seizoen van Flikken Maastricht is mogelijk het laatste. Daarvoor vreest hoofdrolspeler Victor Reinier. Volgens de acteur, die Floris Wolfs speelt in de serie, zijn er budgetproblemen.

"Het is dit jaar voorgekomen dat gemaakte overuren van crewleden niet werden uitbetaald. Dat moet niet nog een jaar zo gaan", zegt Reinier woensdag in het AD.

 

Gesprekken

"Wat er precies aan de hand is, weet ik niet. Die strijd wordt op een veel hoger niveau gevoerd. Ik weet dat er nu gesprekken over zijn. Ik hoop dat ze er in alle redelijkheid uitkomen, want de koek is wat mij betreft nog niet op."

Reinier twitterde dinsdag, op de laatste draaidag van het twaalfde seizoen, een foto vanaf de set. "Misschien wel de allerlaatste", schreef hij erbij.

Jongeren

De makers, producent en de publieke omroep stellen in het AD dat het zo'n vaart niet zal lopen. "Wij zijn heel blij met Flikken Maastricht. De serie doet veel voor de zender en trekt ook veel jongeren. Daar zullen we nooit zomaar mee stoppen", aldus coördinator programmering van NPO 1 Baukje Tjeerdsma.

'Ik vrees niks'

Op Twitter reageert Victor op de berichten naar aanleiding van het interview dat hij aan het AD gaf. "Even een misverstandje de wereld uit helpen: Ik vrees helemaal niet voor het einde van Flikken Maastricht."

 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!