Beeld © Wim Kluvers/NTR

NPO-hit Promenade keert terug voor een nieuw seizoen

28 maart 2021 22:24

De NPO-hit 'Promenade' keert in de zomer terug op televisie. Dat heeft hoofdrolspeler en geestelijk vader Diederik Ebbinge (51) zondagavond bekendgemaakt op Twitter.

"Vanaf 15 augustus"

Hij reageerde op de laatste uitzending van het satirische programma Zondag met Lubach. 'Hartelijk dank, Arjen Lubach, voor je programma', schrijft Ebbinge. 'Vanaf 15 augustus, als iedereen dus geprikt is en eindelijk weer op vakantie is naar verre oorden zijn wij er weer om het stokje van je over te nemen!'

Het is niet duidelijk of het om een gewone Promenade-reeks gaat of om een tweede reeks van Zomerpromenade, het extra seizoen dat het team van Ebbinge in 2020 maakte.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Peter R. de Vries zegt sorry na Masked Singer-optreden in Promenade

Het satirische programma begon in december 2019 en ontpopte zich langzaam maar zeker tot een van de meest geprezen programma's op televisie. Ebbinge en zijn team bespreken in de show televisie, talkshows en andere programma's. Zijn vaste gasten zijn Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen.

Er werden tot nu toe twee seizoenen gemaakt, een 'gewone' reeks en een serie Zomerpromenade. In december verschenen opeens twee eindejaarsafleveringen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Promenade keert vóór het einde van het jaar even terug

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!