Beeld © ANP

Justin Biebers moeder baalt van zijn nieuwe tatoeage

29 maart 2021 04:43

Pattie Mallette, de moeder van Justin Bieber (27), heeft via sociale media laten weten niet bepaald blij te zijn met de kersverse tattoo die de zanger in zijn nek heeft laten zetten. Bieber plaatste een tatoeage van een perzik, verwijzend naar zijn nieuwste single 'Peaches'. Maar daar was moeders het niet helemaal mee eens.

"Jeetje, heb je nou nog niet genoeg tatoos?"

'Jeetje, heb je nou nog niet genoeg tatoos?' reageerde Mallette onder de foto's die Justin op Instagram had geplaatst. En haar reactie leverde honderden reacties van fans op. Velen waren het met Pattie eens, maar een groot deel van Biebers fans vonden het juist een mooi aandenken aan een bijzondere periode.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Justin Bieber wil gevangenen zich laten bekeren tot God

In een eerder interview met SiriusXM liet Justin weten geen tatoeages op zijn handen te willen zetten. "Dat heb ik mezelf een paar jaar geleden beloofd en daar wil ik me ook aan houden. Ik vind het gewoon wel zo netjes dat als ik een pak moet dragen, ik geen tattoos heb die heel zichtbaar zijn."

Daarentegen zijn er nog genoeg plekken op Biebers rug vrij. "Ik heb nog geen kinderen, maar wie weet dat ik tegen de tijd dat dat zo ver is mooie portretten van hen op mijn rug laat zetten."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!