Harry en Meghan Beeld © ANP

Meghan en Harry doneren aan moeders op Moederdag

09 mei 2021 20:04

Meghan (39) en prins Harry (36) hebben op moederdag een donatie gedaan om dakloze moeders te helpen. Vanuit hun stichting Archewell Foundation heeft het stel gedoneerd aan Harvest Home, een organisatie die zich inzet voor dakloze moeders en dakloze zwangere vrouwen. Zo valt te lezen op de sociale media van Harvest Home.

"De gedoneerde spullen zijn niet alleen essentieel voor de fysieke gezondheid van moeders, maar ook voor hun mentale welzijn"

De donatie van Meghan en Harry bestaat uit luiers, schoonmaakmiddelen en andere essentiële items. In hun Instagram-post bedankt Harvest Home het stel en delen ze een persoonlijke brief van Meghan aan de organisatie. "Als een moeder en aankomend moeder weet ik hoe belangrijk zwangerschapsmiddelen en vertrouwde begeleiding is", schrijft de echtgenoot van prins Harry, die zelf hoogzwanger is. "De gedoneerde spullen zijn niet alleen essentieel voor de fysieke gezondheid van moeders, maar ook voor hun mentale welzijn."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit wil Chrissy Teigen doen als ze op bezoek gaat bij Meghan

Meghan is de organisatie enorm dankbaar voor hun werk, zo blijkt uit haar geschreven brief aan Harvest Home. "Dank voor alles wat jullie doen voor vrouwen en moeders die ergens anders geen hulp krijgen", aldus de hertogin van Sussex.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan delen glimp van hun jarige zoon Archie

Meghan wordt binnenkort ook zelf weer moeder. De Britten speculeren erop los over de naam van haar toekomstige dochter:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!