Beeld © ANP

Lil' Kleine en Jaimie: 'Geruchten niet waar, houden van elkaar'

25 mei 2021 23:06

Lil' Kleine (26) en zijn vriendin Jaimie Vaes (31) zijn 'echt geschokt' door de verhalen die over hen in de media rondgaan. Vaes zou op het Spaanse eiland Ibiza zijn mishandeld door de rapper, waarop hij werd gearresteerd. Die geruchten kloppen volgens het stel niet, blijkt uit een verklaring die de twee hebben gegeven.

"We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten"

"De geruchten die rondgaan omtrent dit incident zijn absoluut niet waar. We hebben onze hoogtepunten maar zeker ook onze dieptepunten. Omdat wij in de spotlight staan worden deze onder een vergrootglas gelegd", luidt het begin van de verklaring.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zaak Lil' Kleine en Jaimie Vaes: alles wat we weten tot nu toe

Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, biedt zijn excuses aan voor de commotie die is ontstaan. "Hij ziet in dat bepaalde dingen anders moeten en wil hier graag zijn verantwoordelijkheid voor nemen." Het stel vraagt de media om hen met rust te laten, zodat ze de gebeurtenissen samen kunnen verwerken. "Wij houden erg veel van elkaar."

Vaes zou bij de politie aangifte hebben gedaan van een aanval in de hotelkamer. Ze zei door haar partner te zijn geslagen, maar geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen. Ook zou hij haar smartphone hebben vernield. De aanhouding van Lil Kleine zou zondagochtend rond 03.00 uur zijn geweest. Het stel heeft samen een zoontje, Lío.

RTL Boulevard spotte Lil' Kleine op het strand, nadat hij vrij werd gelaten:

ZIEN: Lil' Kleine geniet van vrijheid op strand Ibiza

01:06

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!