Britse royals feliciteren Harry en Meghan met geboorte dochter

6 juni 2021 20:44

De Britse royals hebben voor het eerst gereageerd op de geboorte van Lili, het dochtertje van prins Harry en zijn vrouw Megan. In een korte verklaring staat dat koningin Elizabeth ' verheugd' is met de komst van het meisje dat vrijdag ter wereld kwam.

"De koningin, de prins van Wales en de hertogin van Cornwall, en de hertog en hertogin van Cambridge zijn geïnformeerd en zijn verheugd met het nieuws van de geboorte van een dochter voor de hertog en hertogin van Sussex", staat in de verklaring die door Buckingham Palace is vrijgegeven namens Elizabeth, prins Charles en Camilla en prins William en Catherine.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Prins Harry en Meghan verwelkomen dochter, en ze heet Lilibet Diana

Lili wordt achtste in de lijn van troonopvolging. Prins Charles is nog steeds degene die als eerste in aanmerking komt om koningin Elizabeth op te volgen. Zijn oudste zoon prins William is tweede in de lijn van troonopvolging.

Archie, het eerste kindje van Harry en Meghan, staat een plekje voor Lili. Het gezin, dat een moeizame relatie heeft met de rest van de familie, woont in de Verenigde Staten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Harry en Meghan vragen om donaties na geboorte Lili

De volledige naam van Lili, Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, is een eerbetoon aan koningin Elizabeth en prinses Diana. Lili is het elfde achterkleinkind voor de koningin.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!