Kendall Jenner Beeld © Getty Images

Deze basketballer is de vriend van Kendall Jenner

16 juni 2021 05:28

Hoewel ze haar privéleven zoveel mogelijk probeert af te schermen, heeft Kendall Jenner (25) de wereld mondjesmaat kennis laten maken met haar vriend Devin Booker (24), een professioneel basketballer bij de Phoenix Suns. De twee zijn inmiddels een jaar samen en volgens vrienden is het model 'gelukkiger dan ooit'. Dit meldt 'People'.

"Ze heeft veel tijd bij hem in Phoenix doorgebracht en na het basketbalseizoen kwam hij naar haar in LA"

"Ze is stapelgek op hem en ook haar familie is groot fan van Devin. Het is een hele coole, aardige gast en heel lief voor Kendall. Hij hoeft niet zo nodig in de spotlights te staan en houdt zich liever op de achtergrond. Dat is een van de redenen waarom Kendall hem zo aantrekkelijk vindt, omdat hij compleet zichzelf is. Ze heeft veel tijd bij hem in Phoenix doorgebracht en na het basketbalseizoen kwam hij naar haar in Los Angeles. Ze zijn op vakantie geweest met Justin en Hailey Bieber, die goede vrienden van hen zijn," aldus een bron.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dit is waarom je nooit een lover van Kendall zag in KUWTK

Kendall is de enige van haar familie die nog geen kinderen heeft, iets wat ze wel graag zou willen wanneer de tijd daar rijp voor is. "Toen ik zoveel thuis zat tijdens de quarantaine begon ik daar wel over na te denken. Al mijn zussen hebben kinderen, die vervolgens ook met elkaar opgroeien. Dat is heel bijzonder en waardevol voor ons en hen. Dan denk ik weleens: dat wil ik ook en het liefst zo snel mogelijk."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kendall Jenner onder vuur door outfit in eigen Tequila-campagne

Caitlyn Jenner daarentegen is met heel andere dingen bezig dan de liefde. Zij doet een gooi naar het gouverneurschap van Californië. Je bekijkt er hieronder meer over.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!