Tony Junior Beeld © Tom Cornelissen/Videoland

Tony Junior vond daten vóór de camera 'even wennen'

23 juni 2021 07:00

Voor 'bachelor' Tony Junior (31) was het wel even wennen dat zijn zoektocht naar de liefde werd gevolgd door camera's. Toch blikt de 31-jarige dj terug op een 'ontzettend gaaf' avontuur in De Bachelor, vanaf donderdag te zien bij Videoland.

"We hebben het erg gezellig gehad met z'n allen"

Twintig dames stapten voor het programma op het vliegtuig naar Kroatië om het hart van Tony te veroveren. Tijdens dates probeert de 'bachelor' te achterhalen of zijn ware liefde ertussen zit. "De camera's waren in het begin wel even wennen. Ik vind daten sowieso al vaak een dingetje, waarbij ik graag een lieve en fijne setting creëer om een dame op haar gemak te stellen. Nu had je keihard een camera op je gezicht, dus dat was wel even heftig. Maar na een paar dates kon ik dat wel loslaten en ben ik er gewoon voor gegaan", vertelt de dj aan het ANP.

Met de vrouwen heeft Tony 'toffe en intense' dates beleefd. "We zijn op jacht geweest, hebben dolfijnen gezien en in een klein vliegtuigje gevlogen", somt Tony op. "Iedere dag was eigenlijk wel een soort verrassing. Soms had je voor een date een bepaald idee van iemand, maar verandert dat daarna op een goede of slechte manier."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Prince Charming adviseert Bachelor Tony: 'Houd een open blik'

De dj wist van tevoren niet of hij de liefde zou vinden, maar stond daar wel volledig voor open. "Als je in de supermarkt of op een datingapp iemand tegenkomt dan weet je ook niet hoe dat gaat aflopen, maar je moet er wel open voor staan. Dat is met deze zoektocht niet anders, ook al is die dan toevallig op televisie te zien."

Of Tony ook echt een nieuwe vriendin aan het programma heeft overgehouden, mag hij nog niet verklappen. "We hebben het erg gezellig gehad met z'n allen. Laat ik het daarop houden."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Op déze datum start De Bachelor met Tony Junior op Videoland

Desalniettemin is het avontuur voor de dj geslaagd. "Het was ontzettend gaaf, zwaar, intens, emotioneel en bizar. Ik ben heel dankbaar dat ik het heb mogen meemaken", zegt Tony. "Het is heel speciaal dat je zoiets als gek jochie uit Utrecht beleeft."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!