Britney Spears Beeld © Getty Images

Opgetogen Britney Spears flaneert op Hawaii: 'Ik heb lol en geniet'

29 juni 2021 04:17

Britney Spears (39) heeft een rustpauze ingelast, nadat ze afgelopen week haar verhaal deed over het curatorschap van haar vader Jamie. Hij beheert al sinds 2008 Britneys financiën, maar daar wil de zangeres nu vanaf. Vanaf haar vakantieadres deelt ze een update met haar volgers en ze lijkt helemaal in haar nopjes.

Britney laat via Instagram weten dat het goed met haar gaat en postte een aantal filmpjes van haar trip. 'Nou, laat ik zeggen: I did it again! Dit is het tweede deel van onze Maui reis. Ik rijd hier rond in de goedkoopste auto ooit, maar wat kan mij het ook schelen. Ik heb lol, ik heb plezier en ik geniet! Het geluid van de oceaan maakt me gelukkig, net zoals dat ik mensen op een balkon naast ons hoor lachen. Mensen zijn gelukkig en vieren het leven, precies wat ik wil. Ik ga nog veel meer met jullie delen, dus houd mijn account in de gaten,' aldus Britney.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zus Britney Spears reageert voor het eerst: 'Ik steun haar'

Britney en haar vriend Sam vertrokken afgelopen week naar Hawaii, nadat de zangeres via de telefoon met de rechter sprak.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex Britney Spears: 'Ze wil nog héél graag een dochter'

Vorige week deed Britney tegenover de rechter voor het eerst haar verhaal. Niet alles gevolgd? Eric de Munck praat je hieronder bij.

Alle schokkende details over de getuigenis van Britney Spears

14:23

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!