Beeld © ANP

Ariana Grande doneert miljoen zodat fans in therapie kunnen

30 juni 2021 02:59

Ariana Grande (28) is een samenwerking aangegaan met de organisatie Better Help, om mensen die mentale hulp nodig hebben te ondersteunen. De zangeres doneerde maar liefst een miljoen dollar aan Better Help, om zo de juiste therapeuten aan de mensen te koppelen die hulp nodig hebben. Personen die zich inschrijven krijgen een maand lang gratis hulp en kunnen daarna met korting doorgaan met hun stappenplan. Dit liet Grande weten via sociale media.

"Therapie is iets dat voor iedereen beschikbaar en toegankelijk moet zijn"

"Ik ben ontzettend blij om met Better Help samen te werken en gratis therapie 'weg te geven'. Therapie is iets dat voor iedereen beschikbaar en toegankelijk moet zijn, want het behoort niet alleen maar toe aan mensen die het zich kunnen veroorloven. En ook al weet ik dat dit niet meteen alle problemen oplost, hoop ik toch dat het een steuntje in de rug kan zijn voor sommigen. Ik hoop hiermee anderen te inspireren om ook meer aandacht te besteden aan mentale gezondheid. En onthoud vooral dat het altijd oké is om om hulp te vragen, want je kan het niet allemaal alleen doen," aldus Ariana.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ariana Grande deelt bijzondere trouwfoto's

De zangeres is altijd heel open geweest over haar eigen mentale problemen. Zo liep ze een flink trauma op nadat er een aanslag werd gepleegd door een zelfmoordterrorist bij een van haar concerten in Manchester in 2017. Hierbij kwamen 22 mensen om het leven. "Therapie heeft mij er bovenop gekregen. Ik zat zo vast en voelde me zo rot en verdrietig. Maar doorleven met zoveel pijn en verdriet maakte alles alleen maar erger. Ik zal dat moment nooit vergeten, maar door er over te praten heb ik wel een manier gevonden om daar mee om te leren gaan."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ariana Grande staat stil bij slachtoffers aanslag Manchester

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!