Danny Vera Beeld © ANP

Danny Vera vond eerste eigen radioshow 'wel erg snel gaan'

4 juli 2021 13:18

Danny Vera (44) kijkt met een goed gevoel terug op zijn eerste uitzending op Radio Veronica. Na afloop zijn 'Vera's Vintage Vibes' liet hij de luisteraars weten dat 'deze twee uur eigenlijk toch wel erg snel zijn gegaan'.

"Ik vond het heel erg leuk om te doen en ben ook blij dat ik dit mag doen"

Danny Vera presenteert vanaf zondag iedere week tussen 10.00 uur en 12.00 uur zijn eigen programma waarin hij 'zijn hele platenkas'  aan de luisteraars gaat voorleggen. Hij trapte af met het nummer 'Any Day Now' van Elvis Presley.

"Ik vond het heel erg leuk om te doen en ben ook blij dat ik dit mag doen", zei de zanger na afloop. "Ik hoop dat ik de luisteraars blij kan maken met al deze mooie oude en nieuwe muziek door elkaar heen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Concert Danny Vera bijna uitverkocht

Radio Veronica heeft een groot aantal nieuwe presentatoren. Naast Vera zijn ook Ronald Giphart, Sander Schrik, Fred Siebelink, Ed Struijlaart, Femke van der Veen, Jordi Mulderij, Arjan Snijders en Bas van Teylingen aan de programmering toegevoegd. Zenderbaas Rob Stenders wil de radiozender transformeren tot een 'vrijplaats voor muziekliefhebbers'.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Danny Vera maakt presentatiedebuut bij Radio Veronica

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!