Dusty Beeld © MTV

Dusty uit EOTB in ziekenhuis na heftig verkeersongeluk

21 juli 2021 14:46

Heftig en droevig nieuws over realityster Dusty Taconis, bekend van het programma 'Ex On The Beach: Double Dutch'. Hij ligt op dit moment in het ziekenhuis, nadat hij gisteravond slachtoffer is geworden van een ongeluk. Dat meldt de Instagram-pagina van zijn eigen 'dusty cream'.

"Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit"

'Onze gedachten gaan op dit moment naar Dusty. Dusty heeft gisteren een ongeluk gehad. Op dit moment is Dusty aan het vechten voor zijn leven. Dusty is erg sterk. We gaan alleen maar van het positieve uit. Blijf sterk tijger', laat het bedrijf in onderstaande post weten. 

Veel volgers wensen hem sterkte. 'Sterkte zeg heftig', 'Wow hier schrik ik echt van. Heel veel sterkte' en 'Sterkte. Je kunt het Dusty! Stay strong', wordt er zoal gereageerd.

Update: Realityster Sonny Lorenzo laat aan Shownieuws weten dat Dusty momenteel in coma ligt: "Dusty ligt op dit moment in het ziekenhuis en is zwaargewond. Hij wordt in coma gehouden omdat hij een zwelling in zijn hersenen heeft. Die moet afnemen. De aankomende dagen worden cruciaal", aldus de voormalig Temptation Island-deelnemer. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB brengt eigen Dusty Cream op de markt

De Zandvoortse Courant meldde eerder vandaag dat het een scooterongeluk zou zijn geweest en dat omstanders de realityster zouden hebben herkend. Meer (officiële) informatie over het ongeluk is op dit moment nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dusty uit EOTB betrokken bij steekpartij na stapavond

Een maand geleden kwam Dusty Taconis ook al in het nieuws, omdat hij betrokken raakte bij een steekpartij, waarbij een vriend van hem naar het ziekenhuis moest. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!