Humberto Tan Beeld © ANP

Humberto Tan presenteert huldigingen TeamNL in Scheveningen

23 juli 2021 19:30

Humberto Tan (55) presenteert de huldigingsceremonies van de Nederlandse olympiërs op het TeamNL Olympic Festival in Scheveningen, meldt de organisatie vrijdag. De RTL-presentator viert de medailles met de winnaars in de Olympische ontmoetingsplaats Holland Heineken Huis, dat tijdens de Spelen in de badplaats staat.

De olympische sporters reizen binnen 48 uur na hun laatste prestatie in Tokio terug naar Nederland en worden gehuldigd op het strand in Scheveningen. De huldigingen worden live uitgezonden bij RTL Boulevard op RTL 4. Er wordt per dag aangegeven of er gehuldigd wordt of niet, afhankelijk van de terugkeer van de sporters en de prestaties in Tokio.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Olympische Spelen gaan los over halfnaakte vlagdrager Tonga

Tijdens de huldiging krijgen de sporters ook een speciale tegel overhandigd. Bezoekers van het TeamNL Olympische Festival kunnen aanwezig zijn bij de ceremonies. Tijdens het festival zijn onder meer de Olympische Spelen live te volgen op grote tv-schermen en kunnen bezoekers allerlei sporten beoefenen.

Het is de eerste keer in 29 jaar dat er geen Holland Heineken Huis is opgetuigd op de locatie van de Spelen zelf. Tokio staat dit jaar geen publiek toe bij het sportevenement vanwege de coronapandemie. Daarom is de tijdelijke ontmoetingsplaats verplaatst naar het sportfestival in Nederland, zodat er zoveel mogelijk fans alsnog bij kunnen zijn.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Broer Peter R. de Vries vanavond te gast bij talkshow Humberto

Nederlandse topsporters vertrekken naar Tokio voor Spelen

05:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!