Beeld © ANP

Sylvie Meis blikt terug op bijzonder telefoongesprek met Máxima: 'Ze was zó lief'

05 augustus 2021 17:24

Sylvie Meis (43) koestert warme herinneringen aan haar recente ontmoeting met koning Willem-Alexander (54) en koningin Máxima (50). In het Duits tv-programma DAS vertelt ze enthousiast over haar warme band met het koningshuis.

"Ze zijn zo hartelijk!"

Sylvie had onlangs de eer om even met het koningspaar te kletsen tijdens hun staatsbezoek aan Duitsland. "Ze zijn zo hartelijk. Ik was heel nerveus maar ik voelde me zo vereerd." Het was niet de eerste keer dat ze koningin Máxima sprak. Tien jaar eerder, toen ze nog getrouwd was met voormalig voetballer Rafael van der Vaart, kreeg ze na een verloren wedstrijd ineens Máxima aan de telefoon. Sylvie was in deze periode ernstig ziek en Rafael gaf de telefoon aan haar door.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Goed vertoeven: Gordon viert vakantie in trouwvilla Sylvie Meis

"Ik krijg daar nog kippenvel van", zo vertelt ze. "Mijn hart ging als een razende tekeer. En ze was zó lief. Ze zei: 'Sylvie, we hebben je verhaal gevolgd, dat je borstkanker hebt gehad. En we zijn zo trots hoe je daarmee omgaat. Ga zo door, wees sterk.' Dat betekende de wereld voor me, dat ze dat zei.'" Het was een moment dat ze naar eigen zeggen dan ook nooit zal vergeten.  

In deze video meer over de ontmoeting tussen Sylvie en de Oranjes in Berlijn:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis nieuwe presentatrice van Love Island

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!