Beeld © ANP

Caitlyn Jenner houdt Kardashians buiten gouveneurscampagne

08 september 2021 03:57

Gouverneurskandidaat in Californië Caitlyn Jenner (71) wilde niet dat haar beroemde familie zich zou bemoeien met haar politieke ambities. De realityster was te gast in de conservatieve podcast 'California Rebel Base' en vertelde dat ze de Jenners en Kardashians heeft gevraagd zich buiten haar campagne te houden.

"Politiek kan 'dirty business' zijn"

"Politiek kan 'dirty business' zijn en ze hebben allemaal hun merken, en bedrijven die ze runnen", aldus Caitlyn over onder meer dochters Kendall en Kylie Jenner. "Dus ik heb ze gezegd: ik wil niet dat je betrokken raakt. Ik wil geen cent van je, geen tweet, geen Instagrampost. Raak hier gewoon niet bij betrokken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Caitlyn Jenner: 'Ik heb me mijn hele leven proberen te verbergen'

Caitlyn heeft zes kinderen uit drie huwelijken. In de tijd dat ze met Kris Jenner was getrouwd, waren daarnaast Kim, Kourtney, Khloé en Rob Kardashian haar stiefkinderen. Alleen voor Kim zou ze een uitzondering kunnen maken, vertelde Caitlyn, omdat zij zich met haar inzet voor veranderingen in de gevangeniswereld al op het politieke pad heeft gewaagd. "Over dat onderwerp hebben we wel gesproken, ik wilde alleen niet dat zij betrokken raakte bij de campagne. Maar als ze het over het gevangeniswezen wil hebben, wat belangrijk is in Californië, dan heeft ze mijn nummer."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!