Mascha Feoktistova Beeld © ANP

Mascha geen spijt van trio-video ondanks komst van dochtertje

14 september 2021 17:36

Mascha Feoktistova (34) is altijd open geweest over haar seksleven: de YouTuber maakte ooit eens een video waarin ze vertelde dat zij en haar man Gregor meerdere keren een trio hebben gehad. Nu ze een dochtertje heeft, krijgt ze regelmatig de vraag of ze spijt heeft van deze video. Maar dat is absoluut niet het geval, zo vertelt ze in haar nieuwste column voor 'Grazia'.

Hoewel Mascha toch wel een redelijk braaf imago heeft, liet ze in 2019 een heel andere kant van zichzelf zien. De YouTuber plaatste toen een video online waarin ze vertelde dat zij en haar man Gregor zo'n vijf keer een trio hebben gehad. Mascha vertelde dat ze dit elke keer met een vrouw erbij deden en dat een andere man voor haar een echte no-go is. Ook liet ze weten dat ze het liefst een trio hebben met iemand die ze niet goed kennen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Waarom Mascha Feoktistova geen perspakketjes meer wil ontvangen

Inmiddels zijn Mascha en Gregor de trotse ouders van een dochtertje genaamd Mila (1) en krijgt ze regelmatig de vraag of ze geen spijt heeft van de video. In haar column schrijft ze dat dit niet het geval is. "Mila willen we zo opvoeden dat ze weet dat ze alles met ons kan bespreken. Ik krijg weleens comments van: 'Heb je van bepaalde video’s geen spijt? en dan doelen ze bijvoorbeeld op mijn trio-video. Maar nee, je kunt daar toch gewoon een gesprek over hebben als je kind oud genoeg is en iets wil weten?'"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mascha Feoktistova wil rust van Moederhart-moeders

Mascha laat weten dat ze wil dat Mila later zichzelf kan zijn. "Wij zijn heel erg van het genderneutraal opvoeden. Niet dat we geen 'hij' of 'zij' zeggen, maar we trekken Mila echt alles aan en ze speelt ook met van alles. Ik krijg weleens wat te horen hierover zoals: 'Wat een jongensoutfit', en dan denk ik: wat een onzin."

Het is nog maar de vraag of ze voor Mila later ook een influencerbestaan voor zich ziet, want dat leven gaat niet altijd over rozen.

Beautygloss-oprichtster Mascha waarschuwt jongeren voor influencerbestaan

04:46

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!