Nicki Minaj begrijpt 'uitnodiging' Witte Huis volledig verkeerd

16 september 2021 03:04

Nicki Minaj (38) twittert zich de afgelopen dagen een ongeluk over het al dan niet nemen van een coronavaccin en dat leidde er zelfs toe dat de rapper tweette een uitnodiging te hebben gekregen van het Witte Huis om langs te komen en erover te praten. Minaj noemde dat gebaar 'een stap in de goede richting'.

"Het is dus niet zo dat ze hier langskomt"

"Het Witte Huis heeft me uitgenodigd en daar ga ik op in. Ik ga me helemaal in het roze kleden, net zoals in de film Legally Blonde. Dus wel zakelijk maar roze. Ik zal vragen stellen namens de mensen die voor gek zijn verklaard of gewoon menselijk waren. Dus als je vragen hebt, laat het me weten," aldus Nicki.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Viroloog Fauci reageert op corona-uitlatingen Nicki Minaj

Een woordvoerder van het Witte Huis ontkent dat Minaj is uitgenodigd. "Wat we hebben gezegd is dat ze met iemand van president Biden's corona 'taskforce' kan spreken en vragen kan stellen over de veiligheid en effectiviteit van het vaccin. Het is dus niet zo dat ze hier langskomt."

Minaj liet maandag weten niet naar het prestigieuze Met Gala te gaan omdat ze niet gevaccineerd is. Ze zou onder meer twijfelen omdat een paar vrienden van haar neef in Trinidad impotent zouden zijn geworden na het krijgen van hun coronaprikken. De Amerikaanse viroloog Dr. Anthony Fauci weersprak dat gegeven op CNN en zei dat het absoluut niet waar is dat zulke bijverschijnselen zouden kunnen optreden. Ook vond hij dat iemand als Minaj, die miljoenen volgers op sociale media heeft, zich beter zou moeten laten voorlichten voordat ze zulke onwaarheden verspreidt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!