Beeld © ANP

Jennifer Aniston is klaar voor nieuwe liefde

29 september 2021 04:28

Jennifer Aniston (52) denkt wel weer klaar te zijn voor een nieuwe relatie. Dat liet de actrice weten in een gesprek met presentator Bruce Bozzi voor zijn Sirius XM's programma 'Radio Andy'.

"Ik vond het heerlijk om even op mezelf te zijn"

Jennifer liet weten bijna 30 jaar lang in relaties te hebben gezeten en het zeer prettig vond om een tijdje alleen te zijn. "Ik vond het heerlijk om even op mezelf te zijn en had ook echt geen behoefte aan daten. Eigenlijk ben ik al sinds dat ik 20 jaar was onderdeel van een stelletje geweest, dus dit was goed. Ik ben wel een 'old school girl', dus ik heb weinig met apps als Tinder of Raya. Maar tegenwoordig komen mensen niet meer zo snel persoonlijk op iemand af, dat is jammer."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Aniston skipt Emmy Awards uit angst voor coronavirus

De Friends-actrice vindt een eerste kus 'heel belangrijk', maar kijkt veel verder dan dat. "Het gaat mij om het gemak waarmee je met iemand praat. Ik houd van iemand met zelfvertrouwen, zonder dat die persoon arrogant of te zelfverzekerd wordt. En alsjeblieft, graag een flinke dosis humor. Daarbij vind ik het belangrijk dat iemand aardig en genereus is tegenover anderen."

Jennifer was van 2000 tot 2005 getrouwd met Brad Pitt en van 2015 tot 2017 met Justin Theroux. Met beide exen heeft ze nog een goed en hecht contact.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!