Beeld © © MOONSISTERS

Lieke en Jetteke van Lexmond reageren op commotie rond Rituals

7 oktober 2021 17:34

Nadat cosmeticamerk Rituals bekendmaakte een samenwerking aan te zijn gegaan met ‘Moonsisters’ Lieke (39) en Jetteke (42) van Lexmond, kon het op de nodige kritiek rekenen. Er wordt namelijk beweerd dat de zussen tegen het vaccinatiebeleid zijn en Lieke sloot zich bijvoorbeeld eerder ook al aan bij Moederhart, een organisatie gericht tegen de coronamaatregelen en vaccins. Veel mensen begrijpen dan ook niet dat Rituals met ze in zee is gegaan. Vandaag hebben Lieke en Jetteke voor het eerst zelf gereageerd op alle commotie.

"Het gaat ons om positiviteit dus negatieve gevoelens passen daar niet bij"

Rituals bracht gisteren een statement naar buiten met betrekking tot alle kritiek. Het bedrijf liet weten de ophef te betreuren. "Onze samenwerking heeft enkel betrekking op het aanbieden van de Moon Calendar, een product dat al jaren met succes in Nederland verkocht wordt. Wij benadrukken hier graag met klem dat wij ons vanaf het begin volledig aansluiten bij het vaccinatiebeleid van de overheid", aldus het cosmeticamerk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rituals betreurt ophef om samenwerking met 'Moonsisters' Lieke en Jetteke

Rituals heeft inmiddels een interview met de zussen van de website gehaald en vandaag reageren Lieke en Jetteke in een interview met De Telegraaf op alle commotie. De zussen laten weten dat ze zich zo weinig mogelijk focussen op de negatieve feedback. "Wij laten ons niet leiden door aannames en oordelen, maar staan juist voor verbinding en positiviteit", zo reageren ze. "We hebben ook geen enkel oordeel over wel of niet vaccineren, dat is totaal irrelevant voor ons. Daar hebben we ook nog nooit een uitlating over gedaan. We hebben in ons leven geleerd nooit iemand buiten te sluiten. Gelukkig voelen we ons wel gesteund door de vele lieve berichten die wij hebben ontvangen. Daar doen we het voor: de liefde. En we staan nog altijd achter onze samenwerking met Rituals en zijn trots dat onze Moon Calendar hier aangeboden wordt."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Derde kindje in de sterren geschreven voor Lieke van Lexmond?

Dat ze vaak het verwijten krijgen te 'zweverig' te zijn, maakt hen ook niks uit. "Meestal lezen we niet eens wat er over ons gezegd wordt. Het gaat ons om positiviteit dus negatieve gevoelens passen daar niet bij. We zijn rasoptimisten, luisteren naar ons hart en leven op intuïtie. Wij vinden het onderwerp 'maan' interessant: alles heeft een tijd en plaats en er is een cyclus. Maar we beseffen dat we in een hoek zitten die heel makkelijk af te zeiken is, waardoor mensen denken dat we een beetje koekoek zijn. Maar spiritualiteit betekent in connectie met jezelf zijn, dus daar is wat ons betreft niks zweverigs aan."

Lieke liet onlangs nog weten dat ze best wel wat ziet in een spiritueel programma met haar zus:

Lieke van Lexmond wil spiritueel tv-programma met 'moonsister'

01:17

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!