Rob en Ferdi Bolland Beeld © ANP

Bolland & Bolland-hit te horen in seizoen 5 van The Crown

10 oktober 2021 16:28

De hit 'You're in the Army Now' van de broers Rob (66) & Ferdi (65) Bolland speelt een rol in het vijfde seizoen van de Netflix-hitserie 'The Crown'. Het lied is in de uitvoering van de Britse rockband Status Quo te horen als prins Andrew in een scene meezingt met het lied.

"Wij vinden het een eer dat onze song in de serie gebruikt wordt"

Dat hebben de broers zondag bekendgemaakt. 'Wij vinden het een eer dat onze song in de serie gebruikt wordt', stellen zij. 'Wij zijn allebei fans van de serie.' De broers Bolland brachten het lied zelf uit in 1981, maar het nummer brak pas internationaal door toen Status Quo het lied in 1986 coverde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Releasedata The Crown, Emily in Paris en Tiger King bekend

Het vijfde seizoen van The Crown, over het Britse koningshuis, verschijnt november 2022 op Netflix. Eerder werd bekendgemaakt dat Imelda Staunton de rol van koningin Elizabeth II als derde actrice op zich mag nemen. In het vijfde seizoen is koningin Elizabeth weer een beetje ouder geworden en wordt haar rol daarom vertolkt door een andere actrice.

Eerder namen Claire Foy en Olivia Colman de rol op zich. De meeste mensen kennen de Britse actrice Imelda waarschijnlijk van haar rol als Dolores Umbridge in de Harry Potter-reeks.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Deze acteur gaat Diana's vriend spelen in The Crown

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!