Beeld © ANP

‘Yolanda Hadid geslagen door schoonzoon Zayn Malik’

28 oktober 2021 21:38

Het lijkt er sterk op dat Yolanda Hadid (57) en haar schoonzoon Zayn Malik (28) niet meer op goede voet met elkaar staan. Volgens 'TMZ' heeft Zayn zijn schoonmoeder vorige week geslagen en is Yolanda momenteel aan het twijfelen of ze aangifte gaat doen bij de politie. Zayn heeft inmiddels op Twitter gereageerd op het incident.

"Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een veilige omgeving"

Volgens bronnen die dichtbij de familie zouden staan, zou het incident zich ergens vorige week hebben afgespeeld. Hoewel het niet duidelijk is wat er aan vooraf is gegaan, zou Yolanda blijven volhouden dat Zayn haar geslagen heeft. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gigi Hadid wil kind buiten belangstelling houden

Zayn, die een relatie heeft met Gigi Hadid, de dochter van Yolanda, heeft op Twitter gereageerd op de geruchten. 'Zoals jullie weten ben ik erg op mijn privacy gesteld', zo begint hij het bericht. 'Ik wil dat mijn dochter opgroeit in een veilige omgeving. Een plek waar familieproblemen die eigenlijk privé zijn, niet zomaar de wereld in worden geslingerd.' Zayn vertelt vervolgens dat hij, in een poging om zijn dochter te beschermen, ermee had ingestemd om de beschuldigingen van een familielid van zijn vriendin, niet te betwisten. Volgens hem kwamen de beschuldigingen voort uit een ruzie die hij had toen het familielid het huis van hem en Gigi betrad, terwijl Gigi een paar weken weg was.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanda Hadid deelt beelden van dochter Gigi's gender reveal-feestje

Zayn schrijft dat hij had gehoopt dat het een privekwestie zou zijn en blijven. 'Maar het lijkt erop dat er op dit moment alsnog verdeeldheid is. Terwijl ik zo mijn best heb gedaan om dit te herstellen en weer voor een veilige omgeving te zorgen, zodat ik in staat kan zijn om te zorgen voor mijn dochter op een manier die zij verdient, is dit alsnog 'gelekt' naar de pers.' Zayn sluit zijn bericht af met de woorden dat hij hoopt dat iedereen die bij de situatie betrokken was zal 'helen' en dat hij zij best zal blijven doen om de privacy van zijn dochtertje Kai te beschermen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!