Beeld © ANP

Opnames SATC-reboot zitten erop: 'Laatste keer als Carrie'

10 november 2021 03:06

Cast en crew van de 'Sex and the City'-reboot zijn klaar met draaien. Hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker deelt in haar Instagram Stories een video waarin ze een laatste keer door de gang van de studio loopt.

"Dit is mijn laatste wandelingetje als Carrie"

"Dit is mijn laatste wandelingetje als Carrie", zegt de actrice in het filmpje, waarin ze fans wel meteen hoop geeft op meer door daar 'voor nu' aan toe te voegen. "We zijn net klaar. Wow. Het was een avontuur en ik voel me nu erg sentimenteel dat het erop zit. Wow."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Je kunt slapen in het Sex and the City-appartement van Carrie

Ook Chris Noth, die in reboot And Just Like That zijn rol als Mr. Big oppakt, deelde een post over het afronden van de opnames. Bij een foto van hem met Parker op de set schrijft hij: "Een late afsluiter in het park. Ik heb genoten van elke minuut die we samen hebben doorgebracht Sarah Jessica Parker."

And Just Like That volgt vriendinnen Carrie (Parker), Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) een kleine twintig jaar na hun avonturen uit Sex and the City. Het vierde hoofdpersonage, Samantha, is niet te zien in de reboot, omdat haar vertolker Kim Cattrall er niets voor voelde aan de nieuwe serie mee te werken. De in september overleden acteur Willie Garson is wel in And Just Like That te zien als Carries beste vriend Stanford Blatch.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!