Beeld © ANP

Verdachten inbraak Wibi Soerjadi schuldig bevonden aan heling

16 november 2021 16:22

Vijf mannen die verdacht werden van de inbraak bij Wibi Soerjadi (51) zijn dinsdag veroordeeld voor heling. De mannen braken vorig jaar in bij de pianist toen hij zelf in Disneyland Parijs was om zijn vijftigste verjaardag te vieren. Er werd een paard en wagen gestolen, zijn beddengoed en een aantal televisies.

De hoogste straf die de rechtbank van Almelo een van de verdachten heeft opgelegd is een celstraf van zes weken waarvan drie voorwaardelijk en een proeftijd van twee jaar, bevestigt een woordvoerster van de rechtbank na berichtgeving van Shownieuws. Anderen kregen lichtere straffen, zoals een kortere celstraf of een taakstraf, opgelegd

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wibi Soerjadi schrikt zich een hoedje, wordt gelinkt aan Taliban

Een zesde man die ook wordt verdacht van het helen van de spullen van de pianist, kan mogelijk ook nog veroordeeld worden voor inbraak. De zaak tegen hem is uitgesteld tot februari.

Wibi werd de afgelopen jaren meerdere keren uitgenodigd voor RTL Boulevard, maar het kwam helaas nog weleens voor dat hij ook werd afgezegd. Gelukkig kan de pianist bijzonder sportief reageren op een award die we wij hem dit jaar uitreikte: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Rechter haalt reclamespot met Wibi Soerjadi van de buis

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!