Beeld © ANP

Kristen Stewart niet geïnteresseerd in winnen van een Oscar

19 november 2021 04:12

Hoewel ze ontzettend goede reacties heeft gekregen op de vertolking van prinses Diana in de film 'Spencer', maakt het Kristen Stewart (31) niets uit of ze eventueel een Oscar zou winnen. De actrice zegt in een gesprek met de 'Variety's Awards Circuit'-podcast zonder gêne: "I don't give a shit".

"Er zijn zoveel geweldige films en optredens die nauwelijks gezien worden"

"De Oscars zijn een grappig iets. Er zijn zoveel geweldige films en optredens die nauwelijks gezien worden. Dat zegt wel iets over waar we staan en waar om gegeven wordt. Maar ik vind het mooi om aan iets meegewerkt te hebben waarover veel gesproken worden, want we maken nou eenmaal geen films om niet met elkaar te connecten," aldus Kristen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart en vriendin Dylan Meyer verloofd

In de film Spencer wordt de kerstviering van de Britse koninklijke familie op Sandringham in 1991 belicht. Ook komt het moeizame huwelijk van Diana met prins Charles en de band met haar zonen William en Harry aan bod. Ken Wharfe, een van de voormalig lijfwachten van de prinses, is zeer te spreken over hoe Kristen Diana neerzet. Volgens hem heeft de actrice alle maniertjes van 'the people's princess' geperfectioneerd, zo liet hij eerder weten aan People.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kristen Stewart ziet rol van Joker in Batman niet zitten

"Van alle actrices die prinses Diana de afgelopen jaren hebben gespeeld, komt zij het dichtst in de buurt. Kristen heeft dat echt heel goed gedaan, wat niet makkelijk is als de hele wereld meekijkt. Je kan het eigenlijk alleen maar fout doen, maar dat is bij haar absoluut niet het geval," aldus de voormalig lijfwacht.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Bodyguard prinses Diana prijst acteerprestatie Kristen Stewart

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!