Britney Spears: bidden tot God is mijn beste medicijn

30 november 2021 01:05

Britney Spears heeft haar kerstboom al een aantal weken opgetuigd staan en viert daarmee het feit dat ze weer zelf over haar leven kan beslissen. De zangeres laat via sociale media weten dat haar kracht vooral voortkomt uit het bidden tot God en niet vanuit het slikken van bepaalde medicijnen.

"Dat prachtige, mooie en warme gevoel waar je 13 jaar lang geduldig op hebt gewacht om je leven weer in eigen hand te nemen. En dan is het eindelijk daar!! Het aansteken van mijn kaarsen is voor mij iets heel bijzonders, lieve mensen. En je zal ervan versteld staan hoe krachtig mijn gebeden zijn, zeker wanneer je pas een maand geleden eindelijk de juiste medicatie hebt gekregen: bidden. Wow, ik kan echt heel goed bidden...het is echt fantastisch om in het hier en nu te staan," aldus Britney.

Ze vervolgt: "Hier is geen dokter of curator aan te pas gekomen, alleen God. Ik ben hier en ik ben aanwezig, eindelijk!! Nu ik de kunst van het bidden heb uitgevonden hoop ik dat er over drie maanden nog meer op me te wachten staat, ik bedoel...het zou zomaar kunnen. Ik bedank hierbij mezelf voor het geloof in mezelf."

Waar Spears precies op doelt met dat wat haar eventueel over drie maanden te wachten staat wordt niet duidelijk.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!