Phil Collins en ex-vrouw Orianne Cevey Beeld © ANP

Ex-vrouw Phil Collins alweer gescheiden van nieuwe man

3 december 2021 11:31

Orianne Cevey (47), de ex-vrouw van zanger en drummer Phil Collins (70), is na amper een jaar alweer gescheiden van haar nieuwe liefde Thomas Bates. Dat maakte zij vrijdag bekend in een bericht op Instagram.

De 47-jarige Orianne noemt in haar bericht de coronacrisis als een van de redenen voor het mislukte huwelijk met de 15 jaar jongere Thomas. Zij stelt dat ze zich heel anders gedroeg door de stress die de coronacrisis met zich meebracht. Ook zegt ze, die het bericht ondertekende als Orianne Collins, dat hun advocaten de zaak vanaf nu achter gesloten deuren zullen behandelen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fans bezorgd om gezondheid Phil Collins na tv-interview

Orianne trouwde vorig jaar in het geheim met haar nieuwe liefde, wat uitmondde in een flinke ruzie met haar ex-man Phil. Nadat de zanger er achter kwam dat ze in het geheim was getrouwd, probeerde hij haar uit hun huis in Miami te zetten. Zij weigerde een tijdlang de woning te verlaten, maar kwam tot een overeenkomst met haar ex waarna ze uiteindelijk uit de woning vertrok.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Phil Collins zet huis in de verkoop na rechtszaak tegen ex-vrouw

In de slepende ruzie verkocht de ex van de zanger een aantal gouden platen en awards. Ook in de rechtszaal werd er flink met modder gegooid. Ze beweerde onder meer dat de 70-jarige zanger niets meer in bed presteerde en hij vreselijk stonk omdat hij zich al meer dan een jaar niet had gedoucht.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!