Beeld © Getty Images

Sex and the City-acteur 'Mr. Big' mist Kim Cattrall in reboot

08 december 2021 02:14

Chris Noth (67), de acteur die al jaren gestalte geeft aan het 'Sex And The City'-personage Mr. Big vindt het 'verdrietig en ongemakkelijk' dat zijn voormalig collega Kim Cattrall (65) niet te zien zal zijn in de aankomende reboot 'And Just Like That...', die vanaf 9 december op HBO Max te zien is. Dit meldt 'The Guardian'.

"Samantha was echt een type waarvoor mensen keken"

Noth zegt in het interview geen idee te hebben waarom Cattrall ervoor koos niet meer terug te keren als Samantha Jones, een van de vier hoofdpersonen. "Ik kan niet zeggen wat haar emoties zijn of waren om dit niet te doen. Wat ik wel weet is dat ik heel close ben met Sarah Jessica Parker en dat de manier waarop Kim Sarah in de media heeft omschreven absoluut niet overeenkomt met de Sarah die ik ken. Maar het is en blijft jammer, want ik vond Kim fantastisch in de show en Samantha was echt een type waarvoor mensen keken."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Cattrall was nooit in beeld voor Sex And The City-reboot

Hij vervolgt: "Mensen gaan door met hun leven, omdat ze daar redenen voor hebben. Ik weet niet wat de hare waren. Ik zou alleen willen dat dit allemaal nooit gebeurd was, omdat het heel verdrietig en vooral zeer ongemakkelijk is allemaal."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Zó wordt Samantha's afwezigheid in Sex and the City verklaard

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!