Beeld © ANP

Jennifer Aniston erg geraakt door zwangerschapsspeculaties

09 december 2021 02:09

Jennifer Aniston (52) vraagt zich geregeld af waarom mensen er zoveel plezier in hebben anderen af te kraken. In een interview met de Hollywood Reporter noemt ze dit soort gedrag een 'wreed aspect van onze samenleving.'

"Ik vraag me vaak af wat mensen daar nu uithalen"

Hoewel er door onder meer de documentaire over Britney Spears en een nieuwe serie rond Monica Lewinsky tegenwoordig wel kritischer gekeken wordt na hoe vrouwen in de media worden behandeld, ziet de actrice niet veel verbetering. "Hoe de tabloids en de media toen met de persoonlijke levens van mensen omgingen, dat doen normale mensen nu op social media. Het is bijna alsof de roddelbladen het stokje hebben overgedragen aan elke Jan Lul achter een computerscherm die anderen beledigt in de comments. Ik vraag me vaak af wat mensen daar nu uithalen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston is klaar voor nieuwe liefde

De speculaties over haar eigen leven heeft ze altijd onprettig gevonden. "Ik heb al heel lang geen roddelblad bekeken. Ben ik nog steeds in verwachting van een tweeling? Word ik een wondermoeder van 52?" Serieuzer vertelt ze dat dat soort geruchten haar in het verleden wel raakten. "Ik trok me dat persoonlijk aan - vooral de zwangerschapsspeculaties en dat eeuwige 'ze verkiest haar carrière boven kinderen'. Dan had ik zoiets van: je hebt geen idee wat er met mij aan de hand is; persoonlijk, medisch, waarom ik geen.. kan ik kinderen krijgen? Ze weten niets over je, en dat was heel pijnlijk en gewoon naar."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Aniston skipt Emmy Awards uit angst voor coronavirus

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!